Foto

VLAD MOLDOVEANU IN ECHIPA "ALL PATRIOT LEAGUE"

Internationalul roman Vlad Moldoveanu a fost ales in urma prestatiilor sale deosebite in prima echipa a “All Patriot League”, fiind al saptelea sportiv din istoria clubului American University care obtine aceasta performanta, dupa Patrick Docter (2002), Steven Miles (2003), Andres Rodrigues (2004), Andre Ingram (2005 si 2007), Garrison Carr (2008 si 2009) si Derrick Mercer (2009).
Cu o medie impresionanta de 19,5 puncte/meci in cele 20 de aparitii din acest seson, Moldoveanu a inregistrat cel mai bun procentaj obtinut de un sportiv al American University in ultimii sapte ani.
“Statisticile sale sunt impresionante. Important este ca Vlad a avut o cotributie buna si la jocul colegilor, astfel ca isi merita statutul de titular in echipa All Patriot League”, a spus antrenorul sau, Jeff Jones.
De mentionat ca Moldoveanu a reusit tot in acest sezon sa inscrie 37 de puncte in meciul cu Navy, castigat cu 69-59 de American University, egaland performanta din 2004 realizata de Andre Ingram. Totodata, internationalul roman a devenit al treilea sportiv din istoria “Vulturilor” care a reusit sa marcheze mai mult de 30 de puncte in doua meciuri dintr-un singur sezon, cea de-a doua sa performanta fiind inregistrata la meciul cu Colgate, pierdut in prelungiri cu 74-75.

Parteneri